تحولات منطقه

مدیرم جتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج اعلام کرد: ۲ زندانی که به دلیل جرائم مالی مدت سه سال در این ندامتگاه تحمل کیفر می کردندبا تلاش مددکاران و رضایت شاکیان آزاد شدند.

آزادی ۲ زندانی بدهکار مالی در کرج
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اله کرم عزیزی اظهار کرد: واحد مددکاری مجتمع ندامتگاهی قزلحصار از طریق مراجع قضایی، مسئولان، نیکوکاران و خیران نقش بارزی در آزادی و کاهش جمعیت کیفری ایفا می‌کنند.

از ابتدای سال تاکنون تعداد ۶ زندانی این ندامتگاه از طریق پرداخت بدهی و اخذ رضایت شاکی آزاد و به کانون خانواده بازگشته‌اند و مجموع مبلغ محکومیت زندانیان توسط خیران تامین و پرداخت شد.

مدیرکل زندان های البرز نیز پیش تر از آزادی ۲۲ زندانی بدهکار مالی این استان از ابتدای ماه محرم تاکنون خبرداد و گفت: این آزادی ها با پیگیری و تلاش مسوولان مرکز مراقبت بعد از خروج زندانیان، انجمن‌های حمایت از زندانیان شهرستان‌های استان البرز و کمک خیرین نیکوکار با پرداخت مبلغ ۱۶ میلیارد ریال مقدمات آزادی ۲۲ زندانی بدهکار مالی در این استان فراهم شد.

علی اصغر فتحی گفت: این زندانیان به دلیل عدم توانایی پرداخت بدهی خود مدتی در زندان‌های استان در حبس بودند که با تلاش و پیگیری جهادی مسئولان مرکز مراقبت بعداز خروج و انجمن حمایت از زندانیان استان و همچنین خیرین نیکوکار البرزی با پرداخت ۱۶میلیارد ریال آزاد و به آغوش گرم خانواده بازگشتند.

وی افزود: فرهنگ دستگیری از افراد نیازمند و آسیب دیده جایگاه ویژه‌ای در جامعه دارد و کمک بزرگی به نجات زندگی خانواده زندانیان می کند و امیدواریم این مهم به‌همت خیرین ارجمند و مسوولان دلسوز شاهد گسترش آن در استان شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha